Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

Αναμένοντας αποτελέσματα, εντυπώσεις και φωτό...


Κείμενο καλοσωρίσματος που μοιράστηκε στον κόσμο που επισκέφτηκε το φεστιβάλ αυτές τις τρεις μέρες... (για όσους δεν το πήραν ή δεν κατάφεραν να έρθουν στο φεστιβάλ)

Καλοσωρίσατε στο 4ο RFU Festival...

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά καλωσορίζουμε τους φανατικούς οπαδούς του φεστιβάλ που δεν έχουν λείψει καμιά χρονιά (ειδικά τα παιδιά από την επαρχία) και υποδεχόμαστε με χαρά τον καινούριο κόσμο που συμμετέχει για πρώτη φορά στα τουρνουά και τις εκδηλώσεις. Σκοπός αυτού του φεστιβάλ είναι να αναδείξει τη θετική πλευρά της οπαδικής-γηπεδικής κουλτούρας, κυρίως την διάθεση και την ικανότητα των οπαδών να μπορέσουν για τρεις μέρες να συμπράξουν, να παίξουν, να συζητήσουν και να διασκεδάσουν παρόλο τις όποιες διαφορές. Με κριτήριο τον αλληλοσεβασμό και τη σκέψη πώς υπάρχουν πράγματα, δυσκολίες και προβλήματα στη φάση μας που είναι κοινά για όλους μας. Η ίδια η εμπειρία του γηπέδου μας έχει μάθει να εκτιμάμε και να σεβόμαστε τον «αντίπαλο» και να διαχωρίζουμε όταν πρέπει τη σωστή, οπαδικά, νοοτροπία από την καφρίλα. Έτσι και εμείς, μέσα και από αυτό το φεστιβάλ βάζουμε το χεράκι μας προς αυτήν την κατεύθυνση, ελπίζοντας πώς φεύγοντας ο καθένας από εδώ την Κυριακή το βράδυ θα πάρει μαζί του αυτά τα θετικά στοιχεία, θα τα κουβαλήσει στην εξέδρα του, στο σύνδεσμό του, στην παρέα του και έτσι θα πάει ένα βήμα πιο μπροστά η οπαδική σκηνή στην Ελλάδα.
Φέτος, εκτός από τις μεσημεριανές συζητήσεις του Σαββάτου και της Κυριακής για τον νέο αθλητικό νόμο και την ιστορία των οπαδικών φανζίν αντίστοιχα, τη συναυλία του Σαββάτου, τις μουσικές, την έκθεση εξώφυλλων παλιών φανζίν και την προβολή της ταινίας UNITED, που αναφέρεται στην αεροπορική τραγωδία της Μάντσεστερ στο Μόναχο το 1958, έχουμε και μια παράσταση θεάτρου σκιών–έκπληξη για μικρούς και μεγάλους οπαδούς με τίτλο «Ο Καραγκιόζης στον μεγάλο τελικό» η οποία θα παρουσιαστεί πριν την έναρξη των μεγάλων τελικών των τουρ-νουά την Κυριακή το βράδυ! Καλά να περάσετε! Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για ακόμα μια χρονιά να στηθεί αυτό το τριήμερο φεστιβάλ…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου